Danie główne Żur staropolski na żytnim zakwasie Pierś z indyka glazurowana miodem gryczanym Różyczki z buraka marynowanego
Przekąski zimne Szynka Prosciutto Crudo na rukoli z płatkami sera Grana Padano Sałatka cesarska z kurczakiem w sezamie Roladki z naleśników z szynką i serkiem philadelphia Pieczywo Masło
Danie główne Krem z pomidorów z serem Grana Padano Polędwiczki wieprzowe nadziewane suszonymi pomidorami zawijane w wędzonym boczku Kopytka z pesto Spaghetti warzywne
Deser Panna cotta z musem malinowym
Przekąski zimne Łosoś z musem serowo – ziołowym Schab po staropolsku Sałatka szpinakowa z buraczkiem, serem lazur i gruszką Sałatka z rukolą, orzechami nerkowca i paluszkami krabowymi Pieczywo Masło
Danie główne Krem z selera z gruszką i orzechami włoskimi Pierś z kurczaka faszerowana kurkami w sosie ziołowym Ryż szafranowy Warzywa glazurowane
Deser Beza z musem owocowym i miętą
Przekąski zimne Sałatka z kurczakiem marynowanym w occie balsamicznym i suszonymi pomidorami Sałatka włoska z rukoli z mozzarellą i oliwkami marynowanymi w ziołach Roladki z szynki nadziewane kremem chrzanowym Roladki z tortilli po meksykańsku Volauvent ze szpinakiem, ricottą i łososiem Pieczywo Masło Owoce filetowane